Bestel; ‘IK MOET NIKS’

“SHOW YOU A WAY To Live The DAY!” -ArtProjects-

Dus tussendoor gaat het allemaal om sales sales sales althans wanneer ik jou wil uitleggen om positief naar geld te kijken en het ‘waardepapier’ te zien als liefde tussen twee mensen. Hoe je het went of keert ik heb de keus om mijn kunst weg te geven en dat doe ik dan ook. Ik heb een keus om mijn kunst ‘goedkoop’ weg te doen en dat doe ik dan ook en ik heb de keus om mijn kunst voor veel geld te verkopen en dat doe ik dan ook! Sales sales sales…ik vind het allemaal fun en gezegend .. keuzes…Hoe zit het dan precies met geld verdienen aan kunst? En hoe doe je dat?

Als jij met de vraag leeft als ondernemer -mens- waarom de 1 wel geld maakt en de ander niet? Dan kom jij in aanmerking voor de aandacht die ik op dat punt wilt geven. Om te zorgen dat jij als ondernemer-mens succesvol word.

Bestel mijn kunstwerk; ‘IK MOET NIKS’ via een site waar ik geld aan verdient en laat je email achter op mijn site. Als je het leven wilt leren begrijpen dan begint dit met het delen en gunnen. Je kunt het kunstwerk op canvas-hout-glas-aluminium-staal en op nog veel meer materialen laten drukken. Voor speciale wensen staat een leuk team mensen klaar voor al jouw wensen. Er is een winkel waar je eventueel ook terecht kunt.

                              KLIK HIER! 🙂