DE KUNST VAN HET LEVEN

FilmIK MOET NIKS

DE KUNST VAN HET LEVEN

 

CONCEPTUELE KUNST


Klik op elke pictogram voor meer informatie.

Videocamera

Vinylplaat

Klaver

FRIENDS OF

THE HAPPY VALLEY

500x IK MOET NIKS

DE FILM

Bestel dit unieke kunstwerk Een elpee met eigen songteksten en muziek ingelijst voor aan de muur.

Volg de documentaire over het leven van het kunstenaarsgezin in de huidige tijd. In de zomer van 2019 zal deze te zien zijn bij KRO/NCRV en op diverse festivals en in theaters.

Doe mee en sluit je aan op de plek waar muzikale en creatieve vrije vrienden elkaar ontmoeten en samen bouwen aan een unieke plek gelegen in het zuiden van Frankrijk.

 

DE KUNST VAN HET ONDERNEMEN


Een greep uit het leven van het kunstenaarsgezin.

Klik op de plaatjes en bekijk de verhalen.

 

Over het gezin


2B or not 2B was de vraag die vaak gesteld werd aan het kunstenaarsstel tot in 2004 het antwoord werd geboren 2B (Toebie) was zijn naam en het gezin werd een heilige drie eenheid verbonden door de liefde die ze samen ervaren.

Het is een ondernemend gezin dat leeft door de ervaringen heen zonder iets als goed of slecht te bestempelen. Via een filosofische Boeddhistische insteek hebben ze een open karakter en ondernemende geest wat al vele creaties heeft voortgebracht. Ze hebben vele plekken bezocht en culturen beleefd door middel van samen kunst en muziek te produceren. Toen het gezin op Ibiza woonde in 2012 ontmoeten ze de toen nog 14 jarige Lieke met haar familie en het klikte meteen. Ze raakte gefascineerd door de levensstijl van Toebie en het gezin en legde met haar camera vele momenten vast. Als jongste student op de filmacademie in Amsterdam werd zij toegelaten met haar korte film. In 2019 zal haar nieuwste film IK MOET NIKS te zien zijn op tv in verschillende theaters en op festivals. In zuid Frankrijk heeft het kunstenaarsgezin de plek gevonden waar ze verder willen creëren. Via deze site geven ze inzicht over de kunst van het leven.

20181010_131415.JPG

Persoonlijk contact?

Verzend een email