Waarom mensen leven

Mensen lezen is ook zoiets. WAAROM? Wat is de reden? waarom we zijn wie we zijn? Dan zou ik eerst willen weten; Wat zijn we aan het doen?

Onderbewust zou ik zeggen; het lichaam bestaat nou eenmaal uit ‘losse onderdelen’. onze hersenen staan in verbinding al met al maar kunnen ook los van elkaar ‘opereren’, werken. Ons onderbewuste doet dit organiseren. Iets wat al bepaalt is dus geweest. Het voeden van ons lichaam doen we met voeding; mineralen, vitaminen en meer..We voeden ons lichaam met gedachten en gevoel. Muziek energie je lichaam gaat vanzelf reageren. 

Zoeken we liefde een gevoel dan voeden we onze innerlijke waarden. Dit is altijd zo geweest om euforie of een gelukkige staat van zijn te bereiken en te behouden. Wanneer je je niet meer her innert dan blijft ons lichaam vanzelf ‘onderbewust’ zoeken om bevredigt te worden waarbij alle onderdelen in het lichaam optimaal verbonden staan en ‘zich’ goed gaan voelen.

Wanneer we het even niet weten dan gaan de gedachten aan de haal en check alle optie’s razendsnel af… Je gedachten als een taart schreef ik in mijn gedicht met parten als vragen. De taart is een cirkel deel dit 2 keer door de helft en je hebt parten. Elk part is een opvang van samen liggende gevoelens en woorden. Daar heb je dingen ontleed en niet ontleed.

Mijn gedichtenbundeltje Het moment fictie of realiteit is een magische geschreven ontstane vormgeving op gevoel… als je dit leest en mensen lezen hem telkens weer schijnt aan de reactie’s te meten, dan gaan de woorden met je leven en geven inzicht. Anders zijn anders voelen anders kijken anders luisteren. Wellicht anders lezen dan wel leven.

Het transformeren; bewust zijn in de verandering zelf, zoals nu, geeft aandacht focus. Het gevoel van waar je nu staat in het leven en waarover je denkt en droomt waar je eigenlijk wilt zijn, op gevoel of in absolute. Daartussen zijn wij er ook als mens, om te luisteren en in het helpen. Door een ander leef je en volbreng je ook je eigen pad/ focus/ verlangen/droom meer en meer in de realiteit. Je lichaam voelt dit en geef jou een goed/prettig/euforische gevoel terug als cadeau/beloning.

Ik los graag problemen/opstakels/op voor mensen. Dit is geen probleem voor mij want om iets op te lossen behoort je het antwoord of oplossing te kennen en dit kent dan nooit moeite of een slecht gevoel. Dat gaat niet. Wel dat je het vertrouwen niet krijgt van een ander dat geeft de ego dan een rot gevoel. Maar dat cadeautje de je dan krijgt mag je zelf uitpakken of niet, even parkeren voor een ander moment.. waar je de boel dan transcendeer. 

Vanuit rust kun je worden… vanuit rust maak je keuzes… daar schrijf ik ook over in mijn boekje. 

Wanneer je iets zeker weet dan hoef je daar niet meer aan te twijfelen. De twijfel blijft altijd in het onbegrip. Hoe kan ik het dan beter, anders of zorgvuldiger zeggen is een vraag die je jezelf kan stellen in wanneer je de boel transcendeer en het nare gevoel buiten beschouwing laat. Waarschijnlijk kan het ook zo zijn dat je ergens nooit bij betrokken hoeft te zijn. Het loslaten van dingen situatie’s en of mensen is ook een weg. Je realiseer je dan dat niks moet!

Je kunt niet van jezelf weglopen in wanneer jij jouw dromen/doelen helder hebt dan wil je dit bewust of onderbewust in zijn. Dus het loslaten van gebeurtenissen kan maar het zou ook zo kunnen zijn dat je de zelfde soort gebeurtenis of ervaring nog hebt. Om het aan te gaan met jezelf als onderdeel van het groeiproces in de context van jouw doel/droom. Je krijgt na het loslaten vanzelf het fenomeen een gedachten gang waarin je het volledig leert begrijpen en na de ervaring het zeker weet.

Je behoort dan in eerste instantie adequaat te zijn oplettend scherpzinnig om met jezelf de verandering aan te kunnen gaan in wie je eigenlijk al bent. De bevestiging zit hem dan in het feit dat je alle tegenargumenten vanuit horen zeggen of lezen met jezelf of via een ander  elimineert. Gebaseerd op het zeker weten in dat je staat voor wat je wilt! Reactie’s van anderen beletten niks meer.   

Wat mij wel opgevallen is is dat mensen snel afgeleid zijn van hun innerlijke waarde. Het is immers de reden dat we leven.                                                                                                              Wanneer wij met Willie Wete als bedrijf Artistieke Concepten uitvoeren voor klanten dan zit daar altijd een linnendoek in met een zelf gemaakte houten lijst van takken uit onze vallei in Frankrijk. Ik leg dan alle woorden vast die ik gedeeld krijgt van de klant wat haar of hem dan het meest bezighoud. Daarover heen werk ik met zijn of haar kleur maar deel altijd mijn eigen kleur. Vaak komt er een realistische beeld op het werk dan wel gemixt met abstracte uitingen. Ik bedenk van te voren hoe het kunstwerk er ongeveer of in zijn totaliteit eruit komt te zien. Soms ook met tekst of als een serieus concept dat ten uitvoer kan worden gebracht in de lijn met de behoefte van de klant.

Wanneer we elkaar blijven begrijpen zaaien we liefde en oogsten we succes!             — Willie Wete—–

Wil je weten hoe wij werken aan een Artistiek Concept dan kun je onze klant hier volgen door op meer info te klikken MEER INFO

Wil je Het moment fictie of realiteit bekijken dan klik je daar op HIER OP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s