Artistieke Concepten Frankrijk

Ben een nieuwe laag over mijn kunsten aan het aanbrengen. De laag van concepten marketing en meer.. Kunsten maken in detail, in het zicht en onzichtbare maar wel voelbaar en tastbaar. We worden gewaardeerd in wie we zijn, hier in Frankrijk. De buren ons werk. Meedenken en mee voelen de Franse cultuur ontdekken, de passie voor het leven! Bien!

Oplossingen uitdagingen wij houden van avontuur. En al is het stil en rustig op straat het is precies leuk elkaar dan gemoedelijk te begroeten met twee wangzoenen. Ergens worden uitgenodigd in een dorp of in deze regio is een feest. Lekker eten en een goed glas wijn! Leuke muzikanten en allerlei kunstenaars kun je gericht ontmoeten, via via of je komt elkaar wel tegen. Het praatje gaat hier gauw rond. Wij waarderen dit soort marketing naar hart.

Het nieuwe marketing zit in de strategie van het moment

Wij maken met ons drieën muziek en treden hier en daar op en ontmoeten mensen met hun ritme en achtergrond. We maken digitale kunst. Kunstzinnige film en produceren muziek. We onderhouden diverse website’s van ons zelf en bouwen dit ook voor de klant. Wij  ontwikkelen Artistieke Concepten voor mensen, ondernemers die weten dat veranderen het transformeren zelf succes zal bieden. Dit proces leg ik vast op canvas en verf en wat er verder voor nodig is om de herinnering te behouden en onthouden dat iemand ervaart waardoor er enthousiasme is en zichzelf gelukkig voelt. In het bijzonder wanneer hij of zij dan aan haar fictie/droom/plan/inzicht/ werkt. Als onderdeel van de strategie en focus.

Wij ‘staan stil’ in het moment en luisteren naar de behoefte. Wij bieden dan oplossingen aan wat ervoor zorgt dat je elkaar op weg helpt. Er zijn een aantal concepten aan de gang waar we de dag mee voeden. Als je het leuk of boeiend vind kun je op verschillende linkjes klikken en geeft je meer inzicht wat ons bezig houd.

  • Mijn zoon heeft een aantal bezigheden waaronder drie ondernemingen. Je kunt klikken op de blauwe woorden hieronder en je kunt verder kijken.. 
  • Onderneming 1.  Een vallei ,<  in het zuiden van Frankrijk waar hij een aantal hobbit huisjes met een zwembad en een muziek/oefen en opname studio wilt bouwen. Alles speciaal verlicht met de nieuwste snufjes op elektronica gebied.
  • Onderneming 2. RealYoufo < is zijn artiesten naam. Hij produceert zijn eigen muziek softwarematig en speelt zelf diverse instrumenten. Hij werkt aan een Artistieke videoclip die hij samen met de regisseuse en cameraman en een geluidsopname specialist heeft opgenomen. Zijn album zal worden uitgebracht. Hij word al 6 jaar gefilmd en dit gaat nog enkele jaren door. Dit is mede voor een documentaire die in de zomer zal worden uitgezonden op de KRO NPO en diverse festivals in Europa.
  • Onderneming 3. Bitterballen < Hij maak ze zelf! Super lekker en vers! Hij verrast de Fransman en de Nederlander die hier wonen! Je kunt ze zelfs bestellen in een lokaal restaurant en bij de epicerie.

Wij zijn blij en gezond. Wij lezen dat het schoonste plekje in Europa toch echt hier is waar wij wonen. Het zijn schitterende glooiende dalen en bergen met de mooiste bomen en planten in allerlei kleuren en nu met de herfst geeft het nog meer kleur aan schitterende taferelen. De zon schijnt en het is rond en boven de twintig graden, heerlijk weer voor de tuin en het bos en ons werk speelt zich nu ook nog buiten af. Les Hirondelles < is een Artistiek concept waar we aan werken als je……………………………… … . .  .  d^aa^r op Les Hirondelles klik dan kun je het filmpje zien die wij gemaakt hebben en waar nog meer gaat gebeuren! 

Daar wil ik de volgende keer meer over delen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s