Het Moment Fictie of Realiteit

 

 • Omschrijving

  Ik wil zijn wie ik ben” is de titel van een gedicht dat ik geschreven hebt.

  Een foto fragment van dit kunstwerk is hieruit ontstaan en afgedrukt in het boekje naast het gedicht.
  Het geeft zoals je kunt lezen; ‘inzicht’. Je kunt emotie hebben zoals boos maar wees voorzichtig dat je niet verbitterd raakt.
  Het leven is zoals het is in al haar facetten .

  Respect begrip begrijpen weten kunnen valkuilen worden in de ervaring zelf maar je kunt het ook ontleden en je voordeel met de ervaring doen om het zeker te weten namelijk; ‘ pure liefde blijven delen’.

  Een ander woord valt te lezen in dit fragment in het Nederlands, daar staat dan; ‘ook’.
  Een symbool wat je kunt zien laat ik aan jouw fantasie over.

  Bestel dit kunstwerk nu! Afdrukken op metaal en voor altijd bewaren in je collectie!

  Dit is een tijdloos kunstwerk wat je in de familie kunt houden en doorgeven aan elkaar. Ik zou je dan ook willen vragen om de interactie aan te gaan met mij en de kunst.

  Bestel het kunstwerk en schrijf zelf op de achterkant; “Boos niet verbitterd” en print dit verhaal wat ik zonet met je gedeelt hebt uit en plak dit ook op de achterkant van dit kunstwerk.

  Bestel dit kunstwerk voor jezelf of om door te delen met vrienden of familieleden.

  Wanneer je enthousiast bent hierover doe het vandaag nog!

  Veel plezier met dit inzicht!

 • Hier klik je bestel je de kunst die ter illustratie in het gedichtenbundeltje is gebruikt
 • Art & Speaker bijvoorbeeld:  

  Dit is een ArtProject van Willie Wete. Dit project ben ik begonnen om mensen de gelegenheid te geven om kunst te leren ervaren. Kunst bestellen en verzamelen is iets wat gebeurt wat ik ook vaak heb gehoort het overkomt je. Ik heb klanten die kunst van mij hebben gekocht puur bewust en sommige ‘omdat ze er tegen aan liepen’ Voormij is het een inspiratiebron opzich geworden; onze gastenboek. Kunst gaat alle kanten uit! Mijn werken hangen in binnen en buitenland. Ze zijn op mijn reizen voor allerlei prijzen van de hand gegaan. Gewoon in wat ik nodig hebt om van te leven. Nu inmiddels twintig jaar fulltime bezig te zijn met kunst is het tijd gebleken om alles te structureren en alle verhalen die ik gedeeld hebt gekregen te bundelen.

  De reden dat ik deze site begonnen bent is er 1 van. Mijn kunstwerken zijn inmiddels ingeschaalt in een level. Deze level heeft te maken met hoe en wat er beweegt rondom de kunstenaar (maker). Ik hou mij bezig als schrijver, auteur, dichter, muzikant, schilder, beeldkunstenaar, ondernemer en ik deel graag. Ik spreek graag in het moment. Motivatie spreken vind ik het mooist! Mensen het beste uit zichzelf laten halen door na telaten denken over keuzes bijvoorbeeld.

  Nu begrijp ik dat ervaringen tellen en wat het verschil is tussen zeker weten en twijfelen omdat het van horen zeggen is zeg maar.. Ik werk met mijn kunstwerken met lagen op mijn doeken en teksten en symbolen op gevoel of bewust bestaand dit geeft dan het besef weer en in wanneer dit begrepen is of ervaren dan kan ik er weer een laag overheen zetten. Deze lagen kennen een verhaal en dit verhaal deel ik graag en is nu uitgegroeit tot het geven van lezingen seminars of en online.

  Dus Art & Speaker is een produkt en dienst geworden waarmee ik kan uitleggen hoe en wat. Je kunt mij bestellen samen met een kunstwerk die je uitkiest in de shop op deze site. Voor groepen individuen op het werk of als inversteringsgroepje. Je kunt dan van mij verwachten dat ik bijvoorbeeld kom met een leeg canvas doek en in het begin in wanneer dit nieuw is om met mijn kunstwereld om tegaan leg ik dan uit wat kunst kan betekenen in allerlei opzichten. Plezier, kennis, ervaringen, geld en investeren bijvoorbeeld. Ik leg je uit over het echtheidscertificaat en hoe je geld waardevast blijft of kan groeien in wanneer je inversteert in mijn kunstwerken en welke afspraken je dan maakt met elkaar.

  Je kunt op de bovenstaande producten klikken en eerst meer info lezen of filmpje over bekijken en na interesse kun je bestellen. 100% niet goed geld terug garantie en vele bonussen extra! Alle onderwerpen kennen ‘diepgang’ waardoor je meer passie of enthousiasme kan ontdekken bij jezelf en dit leid dan weer naar allerlei nieuwe keuzes; momenten.

  Kijk rond op de site en stuur je mail met eventuele vragen en voor het maken van afspraken.

  Heb je een ‘Art & Speaker’ produkt bestelt dan krijg je direct een mail met een afspraak bevestiging en word je gebelt voor verdere afspraken.

  Je bent van harte welkom!

  Voor nu een prettige dag verder!

  Willie Wete

 • Hier klik je bestel je eventueel Art&Speakers 
 • Hier klik je bestel je het gedichtenbundeltje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s