Moment – Momenten – MomentenWijzer

HET WOORD HET MEEST GEZOCHT IN 2018 ZAL DAN ZIJN:  moment.

Het AllerAllerAAAALLLEURNIEUWSTE MARKETHINGDING is FOLLOW YOUR HART FOLLOW YOUR DREAMS & FOLLOW THE WORDS. En dan zijn dat woorden die jezelf dan verkiest waarmee jij je dan verbonden voelt. Daar bedoel ik mee; leef je met een passie voor iets en volg dan mensen die zich met de zelfde woorden bezighouden. 

In mijn geval is dit; ‘het moment’ . In het moment vind alles plaats. zelfs de verandering zelf. Zie ik deze altijd even scherp en ‘recht’ ? Of volg ik teveel een ander in de beleving?

MARKETING het maken van ‘dingen’ leg ik uit als dat ‘ik vorm geef aan de leegte’. Als kunstenmaker, in wat ik doe en begrijpt. De ervaring in het moment koesterend in je hart ‘angstvallend’ vasthouden of loslaten, is dat de KRACHT? Transcenderen; ermee spelen en er klaar mee zijn.. Leren Ervaren Weten en daar dan weer het beste van maken. Alles is één groot Leermoment. De uitdaging is avontuurlijk en leuk!

Keer op keer in wanneer we het moment delen in deze zin of in een andere zin, dan is de kans aanzienlijk groter, dat het meest gevonden woord zal zijn het Moment. Zijn er aanverwante Bloggers die zich bezig houden met gedichten over het moment of fotografie of andere kunstvormen, dan volg ik deze graag en ontvang ik mail. Wanneer we elkaar dan volgen omwille het moment, dan is het like gebeuren meer gemeend ga ik dan vanuit, we zullen zien! Je kunt beginnen om dit schrijven hier over en in het moment te delen als je wilt. Het helpt de verbinding in het moment waardevol te houden.  

Je kunt veel leren van een momentenjager :). Als vrije-geest ben ik als ‘nomad’ graag op pad in de natuur en accepteer ik het ritme van de natuur en ga ik daar in mee. Op internet ben ik een ‘digitale Nomad’ en leef ik met de woorden zoals in dit moment; in wat ik graag schrijf. En creëer teksten waar ook zomaar moment of momenten of momentenwijzer in voor komt zoals vrije stukjes als dit; Momenten zijn vervlogen momenten zijn geweest in het hart kun je voelen in wie je bent geweest, Het Moment zul je telkens beleven makkelijker oprechter en beleeft, als een speeltuin in jouw tempel; inner Space, de wil en het verlangen brachten ons in dit moment om dit woord te verklaren als zoals bedoelt voor vrouw & vent.

Het delen van momenten zoals met een foto of videofragment is waardevol. Je kunt wijzer worden van een moment dat gedeeld is door iemand anders. Je kunt met één oog opslag zien wie er verliefd kijkt (op het leven ansich) op de foto of niet! Of blij met een waardevol linkje wat jou daar bracht waar je echt wilde zijn! Daarom is het wijs om de woorden die jij verkiest te gaan volgen in wanneer jij Dit NieuweMarketingDing wilt doen. 

IK ga het testen de komende tijd en momenten delen met jou in hoe dit verder verloopt. Ik hou je op de hoogte via deze blog hier kun je me volgen. Ik ga mezelf zo veel als mogelijk connecten met mensen die zich ook met het moment bezig houden. Dit geeft mij duidelijkheid in de focus waar ik het liefst ben in mijn leven; het moment fictie of realiteit. Dit ook als titel van mijn gedichtenbundel en fotomomenten van mijn kunst die ter illustratie aan de woorden een nieuw gevoel geven; ontstaan door het volgen van woorden die dicht bij je kunnen staan en betekenisvol zijn voor jouw innerlijke waarden Het avontuur ligt dan hier. Als keus Ja of Nee. 

Ga ik mijn gevoel volgen en beleefd dit met het volgen van belangrijke woorden die leven voor jou. Je liked dan zinniger en krijgt waardevollere linkjes gedeeld. Er is zoveel te ervaren op internet dat het zinnig lijkt om jou hier op te attenderen. Er zijn software Robots & Goeroes The Million dollar advertentie ‘Guiddes’ die schreeuwen het uit van de daken wat ze weten. Een mildere versie is voor de ene cultuur belangrijker dan voor de andere. Je leert altijd wel wat zinnigs als je ervaart en volgt. In wanneer je gelijk begint om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je passie is in een woord wat echt voor je leeft, dan kan dit een ommekeer in je leven te weeg brengen waardoor het mogelijk kan worden dat je je dromen vanuit de dan geldende fictie laat ontstijgen naar de realiteit.

Tuurlijk is het voor de één makkelijker dan voor de ander om passie te leren begrijpen er kunnen mentale obstakels zijn. Een eigenwaarde een zelfvertrouwen is belangrijk om te leren bij jezelf te verkennen.

Ik vraag mezelf dan af waar liggen mijn waarden; in het moment; gezondheid. In wanneer ik lekker diep frisse lucht inhaleert via mijn neus en dit als een vloeiende beweging uitademt; een beetje uit de mond langs je tanden (dit is voor mij effe belangrijk om dit duidelijk uit te leggen,)en de rest tegelijkertijd naar je maag zonder druk in je buik diep naar beneden brengt, dit doe ik drie keer in het moment. Dit geeft voor mij het belang van het moment zelf weer. Je kunt je totaal relaxen in het moment en je krijgt weer energie door wat je ervaart in het moment. Je kunt de kleuren in de natuur anders zien de processen zijn zichtbaar hoorbaar voelbaar in het moment. Althans in wanneer je hier langs leeft dan leeft dit moment niet. ∴

De momentenwijzer ben ik begonnen om dan allerlei momenten te kunnen aanbieden wat de volger of wat vanuit mijn beleving iedereen is; mede woord kunstenaar als leider in het volgen van het eigen woord eerst, terecht kunnen om uitvoerige momenten van allerlei mensen te volgen die hulp bieden en Raad & Daad delen over tal van onderwerpen waarbij het moment is uitgediept en er dus zeker van kunt zijn dat de momentenwijzer jou ook wijs door verwijst.

Ik zou het mooist vinden als je vanzelf op de momentenwijzer terecht komt op basis waar op dat moment jouw concrete behoefte ligt aan praktische leermomenten. Ik ben begonnen om zelf de site te bouwen en mijn idee vorm te geven door het plaatsen van linkjes het schrijven van tekst hierover of het maken van filmpjes. Het is nog handwerk kleinschalig maar wel effectief. Wij zouden dit als moment kunnen bestempelen dat gedeeld mag worden. Volgens mij halen we allemaal nog veel waarde uit het moment en zijn wij hieraan gehecht. 2018 moment het meest gedeelde woord? Fictie of Realiteit

Ja of  Nee Yes or No ?

 Deel Jij Dit Moment ? ALs JOUW gekozen woord het meest gedeeld word ?

Het Moment Fictie of Realiteit    ©Willie Wete                                         #moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s