Een brief aan de toekomst

Dus ik lag te slapen en werd wakker met dit verhaal en voelde dat ik dit, zo op deze manier, wil gaan delen met jou

Dus ga ik gewoon op een doordeweekse dag s’morgens rond half 7 eruit, trek mijn superman pak aan die ik hebt gekocht, 🙂 voor mij is het ‘elke dag carnaval‘ tot aan de dag dat ik weer mediteer. En volg mijn ingeving dat ik graag wil delen met de wereld dus met jou. Realiseer dat je even de tijd neemt en een bakkie koffie of thee of iets anders te drinken want volgens mij kost deze blog wat aandacht en tijd van je.

20170324_204520

Maar goed ik zelf drink een bakkie koffie en daar ‘spring jump hos’ ik dan genoeg van als Vrije Geest – kunstenmaker en begin ik dus daar vanuit gewoon voor jou dit verhaal op te schrijven; Wie ik ben, Wat ik doe en wat ik Wil.

Ik ben iemand die het echt leuk vind om vorm te geven in de leegte en eigenlijk wel ziet waar het schip strand. Nou wil ik deze als het even kan koersen en een mooie tocht laten bevaren. In hoeverre dit mogelijk is ligt in mijn weten; in hoe je mediteert, je concentreert en je focust. Als je mij vollediger wilt volgen en jezelf hierin beter wilt leren begrijpen dan kun je daarvoor mijn boekje bestellen. Ik ben ook auteur en heb een boekje geschreven: ‘Het moment Fictie of Realiteit’  het zijn 20 gedichten uit mijn hart en 20 foto’s van mijn kunst ter illustratie. Deze leven met mij en anderen en is een inspiratiebron gebleken omwille allerlei kunstuitingen.       Het boekje gaat over een aantal basale kernbegrippen / woorden over het leven heen, zoals; liefde, geld, keuzes, gedachten, het zijn, geloof en het moment.

Zou je mij en de brief aan de toekomst beter willen begrijpen dan bestel je dit boekje en lees je dit.

Dan KLIK je HIER en begin. Je begrijp dan beter wie ik ben en jij dan voor mij bent in het geheel.

Ik ben kunstenmaker met de naam Willie Wete inmiddels een werknaam een originele handelsnaam ingeschreven in de K.v.K. onder nummer 67988903.                                           Het dekt beter de lading in wie ik ben en wie ik wil zijn richting de verbintenis tussen ons mensen. Wat Wil je Weten dan ? Dat speelt dan door mijn hoofd. Met die vraag voel en zie ik de verbinding in behoefte en hulp, dat ik dan gericht en effectief kan bieden tussen mens en mens; het DELEN waar het vaak over gaat! Ik deel met jou een kijk een inzicht een ervaring. Hoe ik jou dit het best kan uitleggen is via een filmpje wat ik heb opgenomen genaamd:De kunst v/h ondernemen 🙂 ‘ dit duurt iets langer dan een uurtje.(1.15) Hier Kun je van onwetendheid jezelf volledig of gedeeltelijk transcenderen naar inzichten, helderheid, duidelijkheid over het leven!                                                           Keuzes en jouw vrijheden waar liggen deze? en hoe zit het 1 en ander? Ik zeg het je even heel straight en eerlijk dan wel kort en bondig, wellicht herinner ik je en is het filmpje dan een motivatie om wakker te worden of te blijven! Onderneem de weg naar jouw vrijheid!

Wie ik ben en wat ik doe als kunstenmaker en mijn Artprojecten word jou steeds duidelijker en wat ik wil delen leg ik je verder uit aan deze brief aan de toekomst. Wil je het begrijpen dan leer je dit door te lezen of van horen zeggen, wil je iets zeker weten dan gaat dit alleen door te ervaren vandaar dat ik je adviseer om het filmpje een seminar, te bekijken en dat kun je dan nu door te klikken op HIER of HIER te klikken 🙂

Het is vrij simpel allemaal het gaat om het leren uitspreken wat je wilt

Ik wil een stuk land en hierop een huis bouwen en genieten van de omgeving en blijvend van elkaar! Het is een plek waar meerdere mensen lekker vrij kunnen zijn, genieten. Ik stel me als een ondernemer op en gebruik deze brief ook als marketing en om geld op te halen voor mijn dan wel onze doelen! Dus het kan zomaar zijn dat jij een ‘hoop’ geld kwijt zou zijn vanuit nieuwsgierigheid of dat jij gewoon al weet dat de gezegde: Kennis is Macht er niet voor niks is 🙂 ! Ik leg je uit wat ik deel en zoek een balans in redelijkheid in wat ik vraag en doe en dus nodig hebt om mijn doelen te bereiken. Hiervoor laat ik mezelf coachen en blijf luisteren naar mijn omgeving daar waar de vernieuwing ligt; Eutopia, het leven zelf waar ik gek op ben. Het avontuur!.Dit wat ik vandaag allemaal deel is een soort crowdfunding ons ArtProject.

Nu heb ik hetzelfde effect in besef, net als al die andere marketing ondernemers die overal wel een slaatje uit slaan op geschreven, en zou ik zeggen; ‘ben je opzoek met deze brief aan de toekomst om je zelf ondernemender op te gaan stellen of zelf te starten of doorstarten in een andere vorm als ondernemer dan dat je gewent bent? Dan heb ik je de vraag alweer gesteld en dan zou ik een lijstje met je aflopen, te weten;  1. Schrijf jezelf HIER in en dan krijg je 2. Filmpjes seminars voorbeelden van mij en dus mogelijkheden nu voor jou dan geworden om te volgen en te doen.. voorbeeld doet leven..

Met deze brief leg ik je het eerst beter uit en kun je zelf ook je eigen tempo bepalen en blijft het wellicht boeiend en leuk! Ik heb je zonet uitgelegd in wie ik zobeetje bent en wat ik wil en hoe ik dit verder zie. Maar ik wil het toch nog iets levendiger maken! Je lees hier veel de – ik vorm maar dit is nu even zoals het is, in wanneer je, net als ik 🙂 een mening hebt.  Ik wil 1 miljoen boekjes hebben verkocht! gewoon een beetje ‘volwassen’ als ondernemer en lekker provocerend ongewoon OnHollands! De ‘dat ga niet‘ type mens geven mij dan kracht! Dat is voor mij fun het avontuurtje!

Een paar exclusieve kunstwerken staan te koop waar er maar 1 van is! En waarschijnlijk slechts betaalbaar voor de aller rijkste der aarde. (kluizen,beton, beveiliging het is een heel gedoe) Maar goed ik heb een ‘GeldweggeefvoordeelClub; IkMoetNiks’ opgericht als Goed doel vanuit mezelf en Willie Wete als merknaam, dit is nu aan het floreren en zal 1 miljoen euro en bitcoin op halen en door het geld en de kunst door te delen is zoals het internet verbonden met elkaar en overal voor iedereen en met elkaar. Het gaat nog steeds om marketing en je kunt hier klikken en bekijken hoe en wat; Het Moment Fictie of Realiteit ?

Teksten van mij als vrije geest kun je dan ook het beste een paar keer lezen…mijn tip aan jou!

Tot zover zit ik nog op de bank in superman pak met een bak koffie en een uurtje later vandaag, deze plannen te smeden.  Niet omdat het moet maar omdat het kan!              ‘It Takes Two To Tango!’ – ‘Wat je Zaait Zal je Oogsten’  Inmiddels ben ik gaandeweg dus via het internet allerlei pagina’s aan het openen om jou via de kliks in de keuzes mee te nemen in voordelen voor jou en mij. Ik heb inmiddels begrepen door het leven zelf dat we elkaar kunnen helpen laten groeien in besef in zekerheden. Om dit dus volledig met mijn geweten dit te laten ervaren adviseer ik je om je in te lezen in wat ik schrijf en deel. Zorg dat je gepast investeer in jezelf door op mijn linkjes te klikken en dan te bestellen en je voordeel hier mee blijft halen. Het gaat er natuurlijk om dat je jezelf met passie inzet om zaken echt te verwezenlijken. Ik deel alles wat ik weet met je.

Hieronder kun je even klikken deze is gratis en zou een begin kunnen zijn om samen te werken aan elkaars doel. Vul je email adres in klik even op op de bevestiging in je mailbox dit linkje wat ik je dan direct stuurt geef jou dan een unieke code wat toegang geeft tot mijn Vimeo on demand site. Jij betaald dan niks hiervoor omdat je serieus bent omdat je al zover gekomen bent in het lezen en aandacht geven aan mijn tekst en ideeën. Het is zinvol dat we elkaars tijd nuttig gebruiken vandaar deze handeling en de spam wetgeving is ook duidelijk in wat wel en niet en ik wil er zeker van zijn dat jij bewust mail van mij accepteert je kunt je altijd afmelden voor vervolg mail te ontvangen van mij mocht je tot andere keuzes komen anders dan meer willen weten van mij.

Klik hier voor jouw code voor gratis toegang door je email achter te laten onderaan de pagina door op de message button te klikken – je kunt de trailer van het filmpje alvast bekijken 

Dus ik leg je uit als je oriënterend bent om wellicht te gaan ondernemen of als startende of doorstartende ondernemer om voor deze kosten aan klikken op linkjes, inschrijvingen, abonnementen en overige inzichten dit vrij snel en gemakkelijk terug te verdienen door deze brief aan de toekomst je meer eigen te gaan maken. Schrijf je in en kies een doel en haal lootjes op voor jouw goed doel! Bereken en verdisconteer dan jouw kosten en support het gekozen doel of initiatief en begin met delen door te doen en laat het beginnen , ontwikkel jezelf op dit terrein op deze manier en maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn en ik je blijvend zal aanreiken. Althans ik doe dit 500 keer met echtheidscertificaat en het blijft gewoon een uniek ArtProject en jij kunt hier bij horen voor nu en de toekomst als eerste van je vrienden..

Je hebt het boekje bestelt gelezen de seminar tot je genomen deze hele brief tot je genomen je hebt je ingelaten met het ‘IkMoetNiks’ project. Dan stel ik me zo voor dat jouw State of Mind nu vrijer is want jij hebt jezelf inzichten gegeven en de ervaringen met twee handen beet gepakt en zijn nu voor altijd verbonden met jou en het goede doel en hoe mensen in jouw omgeving je zien met een bewijs op social media voor nu en altijd voor in de toekomst.Ik heb dan ook voor mezelf en mijn gezin ook meer zekerheden gecreëerd en ben mijn doelen aan het bereiken. Dit alles word ook nog eens gefilmd voor een meerjarige documentaire wat nu al sinds jaar en dag word gevolgd door een regisseuse van de Amsterdamse hoge school voor de kunsten. Ons bestaan als kunstenaarsgezin met 1 ieder afzonderlijk en samen als geheel dat gevormd is en een plek inneemt door het leven zelf zoals wij haar beleven. Waaronder dit soort keuzes zoals ‘Een brief aan de toekomst’ als ondernemingsvorm als ArtProject.

Dit is een poging om elkaar beter te leren kennen en mezelf als Kunsten (naar) maker naar vind ik een naar woord open te stellen en kennis en ervaringen en kunsten te delen met jou om te beginnen met dit..er is nog veel meer om te delen en kun je ons volgen via allerlei media waar ik je dan nu wegwijs in heb geprobeerd te maken.

Verder bedank ik het ‘onuitspreekbare’ de leegte zelf waarin alles gebeurt en in het geen wat ook nog komen gaat. En ben je uiteraard welkom met je vraag wanneer je alles gelezen hebt maar niet hebt geklikt of besteld 🙂 Laat de twijfel voor je werken niet met je en zeker niet tegen je ❤ ! jij bent meer dan welkom!

Tot zover uit mijn hart in superman pak, de dag!

PureLoveLight to Al!

Willie Wete

 

2 gedachten over “Een brief aan de toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s