Crowdfunding

Ben nu actief bezig op het internet

Het is leuk om op de site stukjes te schrijven en allerlei linkjes in het software te verkennen. Wanneer je allerlei platforms goed met elkaar connect, dan connect je mensen met elkaar! Daar is het ons nou net om te doen de verbinding met elkaar.Dit is altijd de reden gebleven om Drumcirkels te organiseren. Rond een kampvuur een groep mensen in de kring en samen met trommels en andere muziek instrumenten plezier maken en het gevoel in verbintenis met elkaar laten resoneren.

Om te werken aan basis inkomsten om dit weer te gebruiken voor dit soort momenten is dus essentieel. Om dit via sociale media te organiseren is voor ons een kunst! Wij zijn gewoon begonnen en vinden het dus leuk om te delen en hiervan te leren.

Wij zijn benieuwd wat jij hiermee doet. Wij hebben een filmpje opgenomen een gratis trailer en leg ik uit dat ik kunst wil maken en een leuk doel voor ogen hebt.                               Via vimeo on demand kun je dan voor als jou dit leuk lijkt helpen. Dan kun je na de gratis trailer een vervolg filmpje zien waar ik een ArtProject deelt dit is een onderdeel van de crowdfunding en wij vragen hiervoor een kleine bijdrage en leg je dan uit dat je al aan het supporten bent en een kans krijgt om in te stappen . Het Goede Doelen ArtProject! kijk de video en support! Wij filmen alles en houden je zowie zo op de hoogte via de site enzo..

KLIK HIER EN KIJK DE GRATIS TRAILER VOOR DE ANDERE MAG JE LATER DONEREN 🙂

22-nawoord-art-project-ik-moet-niks
IkMoetNiks

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s