Water

Voor mij is het boeiend om vorm te geven aan de leegte. Om vernieuwend bezig te blijven. Levendig en avontuurlijk. Gewoon wat je op je hart hebt liggen zo goed als mogelijk vanuit gedachten dit dan naar de realiteit brengen, althans; Tastbaar – Voelbaar – Zichtbaar.

Vervolgens is het idee wat ik dan vorm gegeven hebt deelbaar voor anderen. ‘Vanzelf’ gaat dit leven door de gedachten van anderen in tijdgeest door generaties. Gelukkig is dit zo!

Dus ik leef met het besef dat wij het beste willen voor elkaar en dat goeie doelen en alles delen een must is voor onze kinderen om de toekomst gerustgesteld tegemoet te kunnen blijven treden. De ÉÉn verklaart dit voor gek! en de ander helpt waar hij kan. Samen kunnen we er wat van maken! Delen van een positieve en liefdevolle aandacht naar elkaar is dan wel zo’n handige!

Het gaat bij mij er daarom om dat het idee van ARTWEAR een zinvolle benadering is van een logo bouwen en dat het staat voor iets wat er toe doet! IkMoetNiks staat voor zelf blijven nadenken in wat je doet en zegt en kennis van mensenrechten. Om dit merk sterker te maken geef ik dan ook PowerTrainingen seminars over vrijheden rechten & plichten naar elkaar als mens en dier.

De kledinglijn; het ontwerpen van T-shirt’s en andere kleding allerlei praktische gebruiksvoorwerpen doe ik met veel plezier en creativiteit.Dan vervaagt de tijd en krijg ik heel veel positieve energie van het ondernemen en dit zo te kunnen delen met jou die dit leest! Want ik weet zeker dat de aantrekkingskracht zelf een machtig natuur verschijnsel is als aantrekkingskracht tussen mensen waardoor ‘dingen’gaan zoals ze gaan zoals het bedoelt is.

Wanneer je iets bestelt in het winkeltje dan gaat de opbrengst 50/50 naar het dit Artproject zelf en het gekozen goed doel. Dit doel voor deze campagne is Water !

http://www.thewaterproject.org om precies te zijn! Mijn dank is groot 🙂 kijk rond in het winkeltje en bestel! En weet wat je ondersteunt als je ‘mijn’ een dan ons merk draagt en het ergens over kunt hebben wanneer mensen reageren op: IkMoetNiks « Klik daar en kijk in het winkeltje. Wil jij ook een goed doel supporten dan ontwerp ik graag iets voor je en heb ik ook nog een mooi kunstproject wat ik kan delen voor jou! Stuur een mailtje je bent van harte welkom! 

Prettige dag verder!

Willie Wete

goeddoel-water-teespring-willie-wete

Artwear By Willie Wete Original Brand IkMoetNiks

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s