Vrije-Geest

Vrije-Geest -2017
Ik probeer mijn vrije bestaan sinds jaar en dag in stand te houden door mezelf als kunstenaar op te werpen en omdat ik de ‘Vrije Geest’ zelf bent ga ik over mijn eigen woorden en worden in het zijn. Levenskunstenaar zo voelt dat dan, in wanneer je intens leeft en je ervaringen met culturen andere landen en haar natuur en gewoontes dan vertaalt in het beschrijven van woorden op papier digitaal en op linnen als onderdeel van een beeldende kunst uiting. Deze woorden bind ik ook wel eens in met touw, op mijn schilderij. Symbolische want het is niet altijd wijs om alle woorden zomaar te delen, maar je vrije geest wilt dit wel, vandaar; de middenweg.

‘Wie schrijft die blijft’, zeg maar; mijn woorden zijn nu ook te koop 🙂Sommige zijn opzoek naar een gedicht, proza of tekst voor een liedje of om een gecompliceerd verhaal simpel op papier te krijgen als schrijver levenskunstenaar ben ik daar voor in.
Zolang ik maar mijn vrije geest behoud het zal altijd mijn smaak zijn.

Een tekst wat bewust ellende veroorzaakt omwille een haatdragend persoon zijn politiek campagne te ondersteunen is dan een grens te ver en al zijn de munten zo nu en dan nodig, ik duw mezelf het leven in om absolute van het leven terug te verwachten dat mijn puurheid en eerlijkheid en liefdevolle positieve bedoeling zijn vruchten zal afwerpen niet alleen voor mezelf. Ik kan alleen maar een voorbeeld zijn voor mezelf, vandaar, ‘ik hou voet bij stuk’ omwille respect zelve.

Dat woorden te koop zijn is een begin fase van een werkelijke nieuwe belangrijke plek in ons bestaan, wij gaan meemaken dat het steeds belangrijker word voor bedrijven en personen hoe het woord opgeschreven staat en welk gevoel dit te weeg brengt en zal dan ook een belangrijk onderdeel zijn om jezelf hiermee ook een status te verlenen.
Zeker in wanneer je jezelf als persoon of bedrijf of overheid onder verschillend denkende mensen profileert, ik heb hier in het verleden lezingen over gegeven en handvatten aan ondernemende mensen, hoe dit dan te doen. Duidelijkheid schept zekerheid.
Vandaag de dag zie ik dat het steeds meer gewaardeerd word als beroep en functionaliteit; woordkunstenaar. Dit ook omdat de ‘nieuwe media’ een belangrijk onderdeel is geworden om mensen te bereiken omwille de boodschap dat je kunt ontwaken in besef en dus overlevingskansen voor bedrijven en instituten en dus wij; mensen bied.
En dus dat ‘verlichting’ iedereen al ervaren heeft, maar dat dit slechts een herinnering is in acceptatie.
En in het bijzonder de Vrije-Geest de Kunstenmaker de woordkunstenaar de Levenskunstenaar dit blijft delen; Untill The Day; Wij zeker weten dat we allemaal gelijk geboren zijn! En dit niet bevechten met het onzekere geloof.
Het Besef Wind(t) is een van mijn kunstuitingen op doek met woorden en behelst verder een onderliggend boekje; “Het moment fictie of realiteit?” Dit gaat dieper op de ‘stof’ in; ‘Woorden en Worden’ Dan wel vanuit het hart. Als gedicht gebracht, open om te accepteren of te verwerpen altijd!

Een hele fijne dag toegewenst!

Het Zijn is niet moeten het Zijn is wat blijft is..
Willie Wete

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s