Het moment

via Willie Wete — WordPress

Hoe het af en toe zit, zo zit het. Er niks van vinden er alles van vinden het is aan jou de keus. Wil je iets in je leven of niets ..het komt allemaal op het zelfde neer voor elk mens; ‘Jouw Gedachten’ daar ligt je gehele vrijheid. Hoe ga ik hier mee om? En wat is dan mijn kracht? Als Auteur heb ik dit uiteen gezet in een boekje te koop in boekenwinkels en op internet zoals Bol.com. Ik zal binnenkort meer linkjes plaatsen en het boekje ook op mijn eigen site te koop aanbieden. Debuteren als schrijver dat zal deze maand plaats vinden. En de officiële lancering van het boekje; ‘Het Moment Fictie of Realiteit’.
Wil jij als lezer van deze blog een mailtje krijgen wanneer het boekje beschikbaar is? En wanneer deze gepubliceerd word? dan kun je je mail adres achterlaten> hier dan en krijg je ‘vanzelf’ bericht. De officiële datum wil ik pas delen als deze vast staat, eind februari is het streven..

Wellicht tot laters! Fijne dag verder!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwilliewete%2Fvideos%2F398659187145923%2F&show_text=1&width=560

Deel dit op je facebook of twitter. Bedankt voor het delen! Sending PureLoveLight ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s