Artproject; Goed doel

Het Goede doel meets Willie Wete..in een ArtProject. ‘Eindelijk’ zeg maar de hele handel opnieuw tegen het licht gehouden en vandaag dan in Alkmaar in Nederland mezelf weer ingeschreven in de K.v.K en de Belastingdienst met de juiste rechtsvorm en omschrijving wat dan de ook o.a. een belasting ‘voordeel’op levert voor dit project en zekerheden geeft voor iedereen die participeert.  

Er komt een ArtProject; ‘Ik Moet Niks’ en ik ga daar heel wat mensen blij mee maken! Zeker nu gebleken is dat alles wettelijk ook nog klopt. Het hele project zal ik dan onderbrengen bij de accountant en kan ik het filmpje als videoboodschap op gaan nemen.

Er zijn nu zo’n 70 mensen die zich hebben aangemeld als volger op mijn auteursblog en ik zal binnenkort deze mensen dan verzoeken om ook op deze site hun email achter te laten. Het is dan mijn bedoeling om heel gericht per project dan ook mensen op de hoogte te houden via deze blog op mijn site; http://www.williewete.com of nl.

Ik ben blij en enthousiast om dit weekend het filmpje af te maken en deze binnenkort te posten en met jou te gaan delen! Het word FUN!

Ik hou je op de hoogte..Prettig weekend verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s