Kunstzaken

 

22-nawoord-art-project-ik-moet-niks
Goed doel ArtProject;‘IkMoetNiks’

Ik ben nog bezig met dit project eigenlijk is het een idee wat nu al een paar jaar speelt. In ieder geval is dit dan de voorkant van het kunstwerk. Het is een ontwerp van een L.P. een vinyl plaat. De voorkant is en word gebruikt voor allerlei kunstprojecten in het moment. Waaronder de voorkant van mijn boekje; ‘Het Moment Fictie of Realiteit’. Je kunt het nu nog niet zo goed zien denk ik maar in het oranje staat ‘Life’ en in het geel ‘Moves’. De tattoo heb ik echt laten zetten op mijn rechter onderarm, daar staat; “IkMoetNiks” gewoon eerst puur geschreven met een stift op een papiertje door mijn zoon toen hij 10 jaar was. De verbinding in het moment en de energie in zijn puurheid leg ik vast op canvas in foto verf of wat dan ook..

Samen met mijn levenspartner alias kunstenares ‘Lovetassie‘ is er ook voor dit project mooie muziek geproduceerd en foto’s voor op de L.P. . Het is een geweldig leuk en boeiend project om aan te werken het geef echt duidelijk weer wie wij zijn als ‘kunstenaarsgezin”. Er komen foto’s en digitale kunst aan de binnenkant en ruimte voor een goed doel beschrijving, hier wil ik later meer over meegeven.

Het is dan ook een kunstwerk wat steeds duidelijker vorm krijgt. De lijst erom heen is van hout puur takken uit de natuur, ik geef ze de kleur en betekenis als metafoor voor ons als mens in ons bestaan dat wij uniek zijn; ‘er is er maar 1 van jou en 1 van mij’. Als verbinding tussen ons als mensen hebben wij in mijn beleving het ‘pure liefdes licht‘ en symboliseer ik dit met draden die ik span over mijn kunstwerken. (dit komt in dat kunstwerk nog in de volgende fase). Het is in wording het gehele ArtProject en ik hou je geupdate!

Wanneer alles zo uitpakt zoals bedacht en het meer vorm zal krijgen wil ik het laatste gedeelte wat ik wil delen over dit project in een video meegeven want dit word ‘te gek!‘ Kunst is een raar fenomeen en het geld verdienen hiermee dus ook. Het weggeven van geld veel geld is dus ook mogelijk .. 🙂  in de kunstwereld is veel mogelijk..de vrije geest blijft! Binnenkort deel ik alles met je in een filmpje want dat leent zich het best voor! Tot zover deze blog post vanuit het hart om elkaar beter te leren begrijpen in hoe en wat het maken van keuzes..Later meer..Klik even hiernaast op LOVETASSIE en kijk wat zij maakt, mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s