Eerste blogbericht

‘Om maar met de deur in huis te vallen’; Ik ben deze blog begonnen om via internet meer naamsbekendheid te krijgen. Niet alleen voor mezelf als Kunstenmaker maar uiteindelijk voor ons als gezin.Wij zijn een kunstenaarsgezin; Vader- Moeder-Kind. Wij maken allemaal onze kunsten..Muziek..Schilderen..Fotograferen..Filmen..Kunstclips..Digitale Arts..en produceren muziek via de computer met en zonder samples. Wij spelen Gitaar.. Djembé..spelen Fluit.. Mondharmonica..Melodica..en Zang. Wij delen dit graag via de Jamm of organiseren zo nu en dan Drumcirkels..in binnen en buitenland.

Wij reizen graag genieten van verschillende culturen en voornamelijk dan ook alle kookkunsten. Een avontuur doet leven, verwonderd en verbaasd het geeft ons positieve energie wat wij weer graag door delen.

Wanneer je als mens vrij wilt leven dan kan dit met en zonder geld en hebben wij al verschillende ervaringen weg in ons moment om te kunnen weten wat nu het best bij ons past in dit huidige tijdgeest. Wij zijn actiever geworden op het internet omdat wij hebben ingezien dat dit mogelijkheden geeft om te verbinden; mensen die wij ontmoeten kunnen we beter mee in contact blijven door internet. Wij kunnen ook onze diensten/kunsten zo aanbieden dat wij geld verdienen via internet wat weer geherinvesteerd kan worden.

Het is een geweldig leuk moment om door te delen! Dus bestel wat via deze site een kunstwerkje of een seminar die je online kunt volgen over allerlei deelmomenten en wij houden je op de hoogte over onze ervaringen en mogelijkheden die dan voor jou ook weer voordelen geeft. Althans wij zijn elke dag aan het leren en geven vorm aan dit geheel!

Schrijf je in door je email achter te laten en ik zal zo nu en dan wat schrijven posten en je op de hoogte houden over mogelijkheden en kansen! One Love to Share! A Positive Vibe!

Kijk rond op de site en heb een plezierige dag verder!